Start: 30 mei 2022

Online programma: Van Droom naar Authentiek bedrijf

‘Vanuit vertrouwen, kracht & vrijheid jouw droom bedrijf runnen’

Doen waar je echt blij van wordt, van jouw passie of droom jouw werk maken en hier een mooi bedrijf mee op te bouwen. Ik gun het jou, want ik weet als geen ander hoe tof het is om dag in dag uit aan jouw eigen authentieke bedrijf te werken. En ik wil jou met mijn online programma Van Droom naar Authentiek bedrijf op een toegankelijke én persoonlijke manier leren hoe je dit zelf stap voor stap aanpakt.

Want hoe fijn zou het zijn als jij vanuit kracht, vertrouwen & vooral ook plezier kan ondernemen. Zodat je je kan herpakken als de eventuele onzekerheid weer even toeslaat. Doen waar je echt blij van wordt én hier de klanten mee aantrekken waar je energie van krijgt. Niet teveel rommelen maar écht vol focus aan de slag, actie! Als jouw business mentor ga ik je met mijn online programma Van Droom naar Authentiek bedrijf leren hoe je van jouw bedrijf echt een persoonlijke droom business maakt en helemaal inricht op een manier dat echt bij jou past.

Wil jij graag (starten met) ondernemen maar heb je het gevoel dat…

* Je structuur en focus mist in jouw bedrijf of het opzetten hiervan. Er komt zoveel op je af en je hebt geen idee waar te beginnen en hoe je dit goed aanpakt.

* Je onzeker wordt door andere ondernemers en heb je het gevoel dat jij je niet kan onderscheiden? Het gevoel…wie zit er nou op jou te wachten blijft terugkomen.

* Je veel mooie ideeën en dromen hebt maar ze niet van de grond komen door tijdsgebrek en focus? Je wordt belemmert door jouw eigen gedachtes en je laat het vervolgens maar zitten. 

* Je uren kwijt bent aan het bedenken van content, want wát plaats jij nou online en het lukt het je maar niet om mooie foto’s te maken..

Cijfer jezelf niet meer weg maar ga vol focus, trots & plezier aan de slag! Ik ga je leren hoe.

Start: binnenkort – in 9 weken van Droom naar focus & actie in jouw bedrijf

We gaan binnenkort van start. Zet je nu op de wachtlijst en je ontvangt als eerste bericht 🙂

Met mijn bedrijf Binti Home heb ik met o.a. de volgende opdrachtgevers samengewerkt

Opdrachtgevers Binti Home

 ‘Focus, online zichtbaarheid en authenticiteit. Dé elementen in dit unieke online programma van 9 weken om vanuit liefde en enthousiasme te starten of groeien met jouw bedrijf!’ 

Het online programma is opgebouwd in 3 fases: dromen, visualiseren en creëren. Wat mij betreft dé essentie om een bedrijf op te bouwen. Verder op deze pagina lees je meer over de inhoud van het programma.

$

Fase 1: Van droom naar actie!

We gaan eerst terug naar de tekentafel. Wie ben je, wat doe je en vooral wáárom doe je dat. Niet kijken naar andere ondernemers maar echt vanuit jouw eigen ik kijken waar jij energie van krijgt, de plezier vinden in jouw bedrijf en kijken waar jij gelukkig van wordt en hoe jij jouw opdrachtgevers en klanten het liefst helpt. 

$

Fase 2: Jouw eigen unieke stijl ontwikkelen

Er zijn veel meningen over branding maar ik geloof dat als jij trots bent op jouw bedrijf dat je dit mag laten zien. Branding is daar dan ook een belangrijk onderdeel van. Als jij namelijk een website, social media en andere uittingen maakt dat helemaal bij jou past en waar jij trots op bent, dan straal je dat uit. En met deze krachtige en inspirerende vibe trek jij klanten aan die helemaal bij jou passen. We gaan aan de slag met content creatie passend bij jouw bedrijf, ook fotostyling & fotografie (smartphone/camera). Alles om zélf op dagelijkse wijze gemakkelijk mooie content te creëren voor jouw bedrijf. 

$

Fase 3: Mindset: vertrouwen & balans

Een ander belangrijk onderdeel van dit online programma is vertrouwen en balans. Hoe houd je vertrouwen in jezelf en in jouw business en hoe zorg je dat je niet 24/7 aan het werk bent en toch de juiste balans vindt én het inkomen krijgt waar je blij van wordt? Maar ook hoe zorg je dat je jouw podium pakt? En vol vertrouwen, enthousiasme en inspiratie jouw ideale klanten bereikt? We gaan dit samen stap voor stap aanpakken want ja, met de juiste mindset én actieplan is dit ook voor jou mogelijk!

Highlights online programma

1 jaar exclusief toegang tot een online leeromgeving met 25 les video’s + bonus lessen

Uniek werkboek vol opdrachten, checklist en inspiratie thuis gestuurd

community samen

Connecten met andere (startende) ondernemers via Facebook & Instagram

Community week

3x toegang tot de community week met online live groep sessies & 1 op 1 contact met mij 

Start: Maandag 30 mei 2022 – 9 weken

In 9 weken van Droom naar Authentiek bedrijf

01 In 9 weken een persoonlijk en authentiek bedrijf opbouwen, voor starters of ondernemers die opnieuw met hun bedrijf aan de slag willen gaan 

02 Leer hoe je stopt met vergelijken en echt in jouw eigen kracht gaan staan en hoe je hiermee klanten aantrekt die bij jou passen.

03 Werk in 3 fases aan jouw bedrijf: dromen (ondernemingsplan), visualiseren (branding), creëeren (actie)

04 Duidelijke strategie en planning voor jouw bedrijf. Niet meer aanrommelen maar met focus en actie aan de slag.

05 Van ondernemingsplan tot branding, van fotografie tot website en van privé/werk balans tot social media. Alles komt aan bod.

Jij verdiend die volgende stap, voor jezelf & jouw bedrijf

Programma

Het programma is opgebouwd in verschillende modules / weken waarbij je stap voor stap jouw bedrijf inricht op een manier dat écht bij je past. Zonder te veel na te denken wat er van je verwacht wordt of hoe jij denkt dat het hoort. Maar echt authentiek ondernemen vanuit jouw hart. Want dán gebeuren de mooiste dingen! Mijn 13 jaar ondernemerservaring vind je terug in dit persoonlijke en authentieke online programma. 

online programma voor startende ondernemers

Module 1 – Visie en ondernemingsplan

We starten bij het begin. Of je nou al jaren ondernemer bent of je wilt beginnen met ondernemen. We starten dit 6 weekse programma met reflectie. We kijken wie jij bent, waar jij voor staat, waarom je bent gaan ondernemen of waarom die wens er is. Wat zijn jouw kernwaarden en visie voor de toekomst? Maak jouw dromen visueel, het heeft niet voor niets een plekje gekregen in jouw hart. We maken een visionbord, businessbord om het inzichtelijk te maken als startpunt voor de rest van het programma. Ook vertel ik je alles over het ondernemersplan. Hoe start je daadwerkelijk jouw bedrijf?

Zonder goede basis of fundering kan je geen bedrijf bouwen. Deze week is dan ook essentieel.

Module 2 – Branding & merkbeleving

Deze week gaan we aan de slag met de merkbeleving van jouw bedrijf. Hoe vertaal je jouw visie en stijl naar de look en feel van jouw bedrijf? Wat is daarvoor nodig? Waarom is dit zo belangrijk? We gaan jouw visionbord vertalen naar een beeldstijl. Dit doen we met Canva! (meteen een must have tip!). Je gaat aan de slag met creatieve concepten en een duidelijk plan, welke je vertaalt naar jouw brandguide. Hier kan je steeds op terug vallen tijdens het ondernemen. 

Aan het eind van deze module weet jij hoe je een eigen branding kan creëren en dit kan doorvoeren op alle offline en online kanalen.

Merkbranding en stijl
Community week

 Community week

In de community week gaan we samen aan de slag. Het thema van deze week is authenticiteit en ondernemingsplan. Je krijgt toegang tot een besloten Instagram community account waar je kan connecten met de andere ondernemers. Hier kan je gedurende de community week al jouw vragen stellen via de chat door middel van tekst, voicememo’s, foto’s en video’s. Daarnaast krijg je toegang tot de live sessie via Teams en kan je al jouw vragen stellen. Deze wordt opgenomen dus je kan dit terugkijken. De community week helpt jou om te groeien, connecten en een volgende stap te zetten met jouw bedrijf. 

Module 3 – Eigen platform

In deze week vertel ik je waarom een eigen platform zo ontzettend belangrijk is én waardevol voor jouw bedrijf. Door een eigen platform te starten vergroot je jouw online zichtbaarheid. Je geeft jouw website meer dynamiek waardoor je beter zichtbaar wordt voor jouw potentiële klanten via Google. Maar ook bouw je aan een sterk en professioneel eigen merkidentiteit. Ik vertel je mijn eigen verhaal, wat dit mij heeft gebracht en hoe je dit stap voor stap kan realiseren voor jouw bedrijf. 

Masterclass bloggen voor je business
fotostyling en fotografie

Module 4 – Content creatie, fotostyling & fotografie

Deze bomvolle module staat in het teken van creëeren. Van fotostyling tot fotografie, nabewerking en creatieve concepten. Allereerst, wat zet je op de foto? Als interieurstylist is dit vanzelfsprekend jouw interieur of projecten, als grafisch vormgever jouw producten maar wat doe je als lifestyle blogger? Of als coach? Ben je schrijver? Maak je sieraden? Heb je een webshop? Of wil je ondernemen in de beauty branche? We maken deze week een content plan voor jouw bedrijf met heel veel concrete ideeën zodat jij weet wat je kan gaan delen. Jouw identiteit en kernwaarden spelen hierbij een grote rol. 

 

fotostyling en fotografie

Daarnaast leer ik je de basis kennis om foto’s te maken, van praktische instellingen tot compositie en hoe werk je met het natuurlijk daglicht? De foto’s kan je maken met een camera of telefoon. Voor de finishing touch van de foto’s ga je aan de slag met nabewerking in Lightroom (zowel computer als telefoon). Bonus: fotografie voor verschillende doeleinden o.a. online shop, website,  blog, instagram etc.

 

Community week

In de community week gaan we samen aan de slag. Het thema van deze week is jouw eigen platform en content creatie. Je krijgt toegang tot een besloten Instagram community account waar je kan connecten met de andere ondernemers. Hier kan je gedurende de community week al jouw vragen stellen via de chat door middel van tekst, voicememo’s, foto’s en video’s. Daarnaast krijg je toegang tot de live sessie via Teams en kan je al jouw vragen stellen. Deze wordt opgenomen dus je kan dit terugkijken. De community week helpt jou om te groeien, connecten en een volgende stap te zetten met jouw bedrijf. 

Masterclass bloggen voor je business
fotostyling en fotografie

Module 5 – Strategie, balans & me-time

Terwijl je keihard aan het werk bent aan jouw bedrijf is het goed om weer even stil te staan. Deze week staat dan ook in het teken van jou. We kijken hoe je de balans kan vinden tussen werk en privé. Maar ook gaan we dieper in op jouw verhaal. In week 1 zijn we gestart met jouw identiteit en hoe je dit vertaald naar jouw bedrijf. Hoe geef je jouw bedrijf een gezicht op een manier dat echt bij jou past. Daarnaast kijken we naar planning, workflow en structuur zodat jij jezelf niet zal verliezen in het ondernemen. Dit zal herkenbaar zijn voor elke ondernemer. Ik deel mijn eerlijke verhaal. Samen werken we aan een goede balans voor een gezond bedrijf. 

 

Module 6 – Pitch your business

De laatste week van dit online programma waar alles zal samenkomen. Je gaat jouw bedrijf namelijk pitchen op een manier die bij jou past. Hoe pak je het netwerken precies aan, zowel offline als online. En hoe presenteer jij jezelf? Hoe laat je potentiële opdrachtgevers en klanten kennis maken met jouw bedrijf? Maak je een mooie presentatie, zet je alles op 1 A4? Maak je een Reels, een video of ga je toch voor een moodboard? Hoe laat je gemakkelijk maar toch inspirerend zien wie jij bent, wat jij doet? Wat is jouw handschrift? Een week met effectieve opdrachten om jou te helpen om kort en krachtig te kunnen vertellen wie jij bent, wat je doet en wat je voor iemand kan betekenen. Super handig voor het netwerken zowel digitaal als offline 😉 

Masterclass bloggen voor je business
fotostyling en fotografie

Community week

In deze laatste community week gaan we wederom samen aan de slag. Het thema van deze week is netwerken, groei en structuur. Je krijgt toegang tot een besloten Instagram community account waar je kan connecten met de andere ondernemers. Hier kan je gedurende de community week al jouw vragen stellen via de chat door middel van tekst, voicememo’s, foto’s en video’s. Daarnaast krijg je toegang tot de live sessie via Teams en kan je al jouw vragen stellen. Deze wordt opgenomen dus je kan dit terugkijken. De community week is een soort XL online netwerkborrel en zal de afsluiter van dit online programma en zal echt een feestje zijn!

Dit online programma staat in het teken van jou. Mijn doel is om jou te inspireren en motiveren om jouw dromen waar te maken. Niets moet in dit online programma, luister vooral naar jouw eigen gevoel dat is het allerbelangrijkste. Sommige stappen zijn spannend, er zijn geen vaste ‘regels’. Ik deel met jou mijn verhaal met het doel dat jij de elementen eruit pakt die echt bij jou passen. Alleen door écht te ondernemen op een manier dat bij jou past zal jij een authentiek bedrijf runnen én hiermee de doelen behalen die voor jou belangrijk zijn.

Vraag & Antwoord

Mocht je vragen hebben over dit online programma van Droom naar Authentiek bedrijf, kijk dan zeker even onderstaande vraag & antwoord. Zit jouw vraag er niet tussen? Mail dan even naar info@binti-home.nl

Leave top tab empty! No content in other words
Is dit programma geschikt voor mij?

Dit online programma is voor iedereen die graag wil ondernemen of een stap verder wilt met zijn of haar bedrijf. Omdat we vanuit de basis beginnen is dit voor iedereen toegankelijk. Ook is het online programma geschikt voor verschillende branches, van interieur tot de beautybranche. Van grafisch vormgever tot bakker, fotograaf en coach. Online zichtbaarheid is immers belangrijk voor elke ondernemer!

 

Wat heb je nodig om dit online programma te volgen?

Voor dit online programma heb je een laptop/computer, smartphone of tablet nodig om de videos te bekijken. Het business journal (werkboek) ontvang je per post. Ook een goede camera of smartphone met fijne camera is belangrijk. Een notitieblok is altijd handig. Daarnaast staat per module beschreven welke eventuele extra tools je nodig hebt. Ook krijg je toegang tot de besloten Instagram community en Facebook groep. Als je dit online programma echt volledig wilt benutten is het slim om een account aan te maken als je dat nog niet hebt. Sowieso is social media wat mij betreft een must voor iedere ondernemer. Dus wellicht een goed moment om hiermee te starten.

 

Hoe vaak ga je live en waar?

Tijdens de communityweken (3 in totaal) ga ik live. Ook zal er een online introductie kick-off zijn. De data wordt met jou gecommuniceerd. Dit zal in het weekend zijn (in de ochtend). 

 

Heb ik ook contact met jou?

Ja! Tijdens de community weken kan je 1 op 1 met mij chatten via de besloten Instagram community. Door middel van tekst, foto’s, video of spraakberichten kan jij jouw vragen stellen. Buiten de community weken ben ik alleen voor urgente vragen bereikbaar. Zo houden we focus en een goede balans tussen zelfstandig aan de slag gaan en toch goede begeleiding.

Leave top tab empty! No content in other words
Wanneer start het programma?

Het online programma start binnenkort. Zet jezelf op de wachtlijst en dan ontvang je als eerste bericht. Het programma duurt 9 weken. Hierna heb je nog een jaar toegang tot het online programma en kan je dit dus in je eigen tijd volgen. De actieve begeleiding is 3 weken (tijdens de community weken)

 

Hoelang blijft het programma beschikbaar?

Dit online programma is tot 1 juni 2023 beschikbaar. Je kan dit dus in jouw eigen tijd volgen en op een later moment nog eens alles terugkijken. Het werkboek blijft van jou.

 

Wat kost het online programma en krijg ik een factuur?

Het online programma kost €412 exclusief 21% BTW (€499,- inclusief 21% BTW). Tijdelijk bestel jij jouw ticket met korting voor €246,- exclusief 21% BTW (€297,66 inclusief 21% BTW) Je ontvangt een factuur met BTW. De BTW is aftrekbaar voor jou als ondernemer en krijg je terug. 

 

Kan ik in termijnen betalen?

Ja dit kan! Je kunt kosteloos in 3 termijnen betalen. Met 3 termijnen is de investering €82,- exclusief 21% btw. Of je kiest ervoor om de investering van € 246,- exclusief 21% btw in 1x te betalen. Net wat jou beter uitkomt. De BTW is aftrekbaar voor jou als ondernemer en krijg je terug.